Digitala exempel sprids i LÄRA

I förra veckans upplaga av Pedagog Stockholms LÄRA #6 2015 uppmärksammades 1:1 – 2016 projektet. Artikeln tar upp exempel från verksamheten som belyser och delvis förklarar den framgång att alla stadens gymnasieskolor har utvecklat sin digitala mognad jämfört med den första självskattningen som gjordes 2014.

En viktig del av framgången är alla de initiativ som lärare och rektorer driver på egen hand utan projektets inblandning. Bland annat har en idrottslärare på Thorildsplans gymnasium genomfört ett test där han jämförde analoga och digitala inlärningsätt – med klart bättre resultat för de digitala. På Stockholms hotell- och restaurangskola har alla ämnen egna ämnesrum i Fronter för att främja kollegialt lärande.

För fler exempel och artikeln i dess helhet, se den digitala upplagan av LÄRA här.

Charlotte Dingertz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.