Omvärldsbloggen – en blogg om skola och digitalisering

OmvärldsbloggenOm du är intresserad av skola och digitalisering och endast vill följa en blogg –  då är det Omvärldsbloggen du ska följa.

Syftet med Omvärldsbloggen är att kunskap och idéer om skolans digitalisering sprids och kommer till nytta i skolors strategiska arbete. På bloggen kan du följa vad som händer inom området, i Sverige och internationellt. Det kan handla om nationella och regionala satsningar på it i skolan, innovativa utvecklingsprojekt och resultat av forskning och undersökningar. Allt analyseras och sammanställs av frilansskribenten Stefan Pålsson som driver bloggen på uppdrag av Skolverket.

Klicka på länken för att komma till Omvärldsbloggen

Trans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/digitala-resurser/comment-subscriptions/?srp=1050&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>