Vi är Forskning i praktiken!

 

Övre raden: Hans Ytterberg, Jonna Wiblom, Eva Lindqvist, Ann-Sofie Jägerskog, Jessica Berggren, Jörgen Stridh, Sanna Wettergren, Torben Freytag, Malin Lavett-Lagerström. Undre raden: Ulrika Dahl, Tammi Nadel, Anna-Maija Norberg, Kerstin Hudner Sidén, Cecilia Sträng, Anna-Karin Frisk. Saknas: Henning Bengtsson, Verner Gerholm, Anna-Karin Nordin.

 

Här är vi som bloggar på Forskning i praktiken. Här kommer du bland annat att kunna följa vårt arbete med lärardrivna forskningsprojekt inom matematik, moderna språk och engelska, naturvetenskap och teknik, praktisk-estetiska ämnen, samhällsvetenskapliga ämnen, svenska och svenska som andraspråk och yrkes- och karaktärsämnen. Dessutom kommer vi att lyfta ämnesdidaktiska frågor och diskutera skolforskning. Välkommen!

3 kommentarer

  1. Eva-Li Littorin, 7 mars 2014

    Varmt välkomna till Pedagog Stockholms blogg! Det ska bli spännande att få följa er här!
    /Eva-Li

  2. Pingback Skolutveckling | Pearltrees

  3. Pingback Bloggskola för kollegorna | redaktionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.