Har du anmält dig till Lärarnas forskningskonferens?

LFK 2014

Den 28 oktober (vecka 44) är det dags för årets upplaga av Lärarnas forskningskonferens, LFK 2014. Vår huvudtalare/keynote är Ulla Runesson, professor i pedagogik på Högskolan i Jönköping, och vi ser fram emot en dag med intressanta presentationer och diskussioner. Förra året hade vi tolv presentationer av ämnesdidaktiska forskningsprojekt i dans, idrott, musik, matematik, historia, teknik, engelska, svenska, samhällskunskap och NO.

I år träffas vi på Nacka gymnasium och om du vill delta så sker anmälan här. Det är kostnadsfritt, men anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är 15 oktober, men det är begränsat antal platser.

Om du har lett eller deltagit i ett forskningsprojekt och vill presentera på konferensen så finns information om abstract och call for papers här. Sista dag för abstract är 3 september.

Arrangör är Stockholm Teaching & Learning Studies (STLS). STLS är en samverkansplattform mellan Stockholms stad, Botkyrka kommun, Nacka kommun och Stockholms universitet med syfte att leda och samordna undervisningsutvecklande ämnesdidaktisk forskning – för, med och av lärare.

Frågor? Maila: forskningskonferens@​stockholm.se

/Jessica

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.