Karin Alnervik om pedagogisk dokumentation som förändringsverktyg

karin_alnervikFöreläsningen fokuserar på att förskollärare vid fyra förskoleenheter beskriver hur de förändrat sina verksamheter genom att över tid arbeta med pedagogisk dokumentation. Kortfattat handlar det om hur de som får till det – får till det, eftersom de flesta inte får till det, i arbetet med pedagogisk dokumentation.

Innehållet är hämtat från avhandlingsarbetet Men så kan man också tänka! – Pedagogisk dokumentation som förändringsverktyg i förskolan.

Karin Alnervik arbetar som lektor på Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping. Hon disputerade i november förra året. Tillsammans med sin man driver hon också för förskolorna HallonEtt i Jönköping.

Läs mer om Förskolesummit 2015 11-12 juni.

Helena Karlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.