Man kan inte handla utan pengar

¨

Man kan ju inte handla utan pengar heller! Man får prioritera.

4 kommentarer

 1. Gerd, 7 februari 2013

  En väldans bra bild som skulle kunna översättas på många områden i samhället just nu.Verklighets anpassning i all ära men det blir så särskilt sorgligt när det sparas på resurserna för barn.Rektorn skulle kanske vara med en dag på fritids för att se hur kul det är att leka med hurtsar.

  • Maria Jernberg, 7 februari 2013

   Tack. Eller så bjuder vi in regeringen.

 2. Andreas Boonstra, 7 februari 2013

  Med hurtsar kan man leka: gömma hurts, kurrahurts, hurtsen, blindhurts, hoppa hurts, och massa andra roliga lekar. Sånger kan man sjunga: blinka lilla hurts, hurtsarna ute i backarna står, det strååålar en huuurts förunderligt blid i öster på fritids hon står. Det gäller att vara innovativ i dagens verklighet! Se det som en utmaning!

  • Maria Jernberg, 7 februari 2013

   Hurtsen är vår favoritlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/fritidshemmets-verklighet/comment-subscriptions/?srp=87&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>