Din egen lyckas smed

Lärarbristen är stor. I Björklunds skola är dock varje elev sin egen lyckas smed. Kanske eleven ska klara sin undervisning på egen hand? Entreprenörskap är ju i ropet. Elverna ska ta ansvar för sina studier och sin arbetsmiljö. Och visst har väl alla elever samma förutsättningar? Visst?!

 

3 kommentarer

  1. Andreas Boonstra, 20 februari 2013

    Precis! Elevstyrd undervisning är BARA besparingar förklätt till borgerlig pedagog. Borgare förstår sig inte på det här med barn.

  2. Andreas Boonstra, 20 februari 2013

    pedagogik..skulle det stå

  3. Maria Jernberg, 20 mars 2013

    Prick så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/fritidshemmets-verklighet/comment-subscriptions/?srp=110&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>