9 av 10 lärare saknar tid för att planera sina lektioner…

…var jobbar den där 10:e?

2 kommentarer

  1. ingrid, 7 mars 2013

    Lärare har stor sjuknärvaro. Precis som du beskriver så är en lärares administrativa uppgifter enorma. Om en lärare blir sjuk så kan inte uppgifterna tas över av någon annan. De väntar snällt kvar och har ökat i mängd till det läraren återkommer.
    Föreslår att varje stadsdel i Stockholm och kanske rektorsområden på andra håll i Sverige satsar på fast anställda och utbildade vikarier till olika yrken i skolan. Det skulle kännas tryggare och lugnare för både personal och elever.

    • Maria Jernberg, 20 mars 2013

      Det vore verkligen fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/fritidshemmets-verklighet/comment-subscriptions/?srp=123&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>