Medarbetarsamtal

Hur mycket vet era rektorer om ert arbete?

6 kommentarer

  1. Emelie, 6 maj 2013

    Min förra chef såg mej aldrig undervisa (på de tre år jag jobbade där), utom en gång, då hon kikade in genom fönstret i dörren till min sal – och blev djupt imponerad av att jag hade hela klassens uppmärksamhet. Hon berättade det för samtliga på hela arbetsplatsen, att jag lyckades fånga en hel gymnasieklass. Jag typ: ”Eh ja… det är mitt jobb?”

  2. Björn, 7 maj 2013

    Det där gäller ju inte bara i skolans värld. Hur många chefer vet hur deras anställda presterar?

  3. Toura Hägnesten, 13 maj 2013

    Det ligger ju en ny plan för utveckling av fritidshemmens arbete upplagd. Jag är vädligt nyfiken på hur den kommer att påverka det dagliga arbetet. Bl.a. skrivs det om läxläsning och i VP skrivs det om fritidshemmen och stöd i barns läsutveckling. Vad är på gång?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/fritidshemmets-verklighet/comment-subscriptions/?srp=206&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>