Utvärdering. Och man får INTE äta. Eller?

Snart ska vi ha en utvärderingseftermiddag. Då ska här utvärderas! Inte ÄTAS! Då är det ju svårt att koncentrera sig. Va?! Får man inte äta?! Man får inte äta! Man blir ju hungrig! Jobba till sju utan mat! KAN DET VERKLIGEN STÄMMA?! Sen blev det bara värre och värre. Så som det lätt blir när viskleken går i korridoren. Man får inte skratta. Man får inte prata. Bara viska. Man får inte kissa. Klockan sju får alla kissa. Alla arbetslag måste utvärdera samma saker prick samtidigt. Det kommer att finnas äggklocka. Och kontrollanter. Nämen?!

Idag förtydligades det att man VISST får äta. Lite snabbt. Typ en macka. Bara man inte har mysigt. Men klockan sju får vi ha det hur mysigt vi vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/fritidshemmets-verklighet/comment-subscriptions/?srp=244&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>