Mitt Magiska Träd

Två nior i Lillholmsskolan, Skärholmen, har arbetat med ett fritt bildtema: träd. Resultatet har blivit 58 mycket varierande tolkningar i stort format. Några träd är uppfyllda bara av att ge skönhet, andra utrycker ungdomlig livskraft eller vissnad ålderdom. Inte så få gråter över eller hämnas människans framfart, hotade som de är av nedhuggning och förvandling till bränsle och konsumtionsvaror.

Utställningen visas i Naturum/Nationalparkernas hus i Tyresta by, i anslutning till nationalparken, till och med söndagen den 29 januari. Eleverna har ägnat mycket engagemang åt att forma sina bildbudskap. Vi är faktiskt jättestolta över vårt gemensamma arbete! Snälla, hjälp till att öka elevernas berättigade stolthet över ett väl utfört arbete genom att sprida denna positiva nyhet från förorten, samtidigt som ni ger era läsare tips om ett verkligt inspirerande utflyktsmål!

Ovanstående bilder och några till, fria att publicera, och mer information finns på bildämnets hemsida: http://lillholmsbild.weebly.com/pressbilder.html

Naturum/Nationalparkernas hus har öppet tisdag till och med fredag 9.00-16.00, lördag och söndag 10.00-16.00. Fri entré. Buss 807 och 809 från Gullmarsplan, buss 834 från Handen. Bil mot Nynäshamn, avfart Brandbergen, följ skyltning Nationalpark.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.