Visa upp hur ni arbetar med Strindberg i wikin August-2012!

August-2012 är en webbplats där elever, lärare och skolbibliotekarier delar med sig av det arbete som pågår i skolor under Strindbergsåret 2012. Här samlar vi tillsammans presentationer, bilder, film, ljud och idéer för lärare att inspireras av. Tanken är att belysa ”hela” August Strindberg utifrån så många ämnen och perspektiv som möjligt, därför finns sidor som motsvarar de flesta skolämnen. I wikin finns möjligheter att enkelt kommunicera med varandra. Förhoppningen är att det kan knytas kontakter mellan skolor inom och utanför Stockholm, kanske till och med utanför Sverige!

August-2012 är också en mötesplats mellan skolvärlden och andra aktörer, som museer, teatrar, arkiv och informationsdatabaser, vilka presenterar vad de erbjuder skolor under Strindbergsåret.

Wikin hittar du här: http://august-2012.wikispaces.com/
Vi hoppas att många, många vill medverka!

August-2012 är navet i läsfrämjandeprojektet Unga möten med August som genomförs med anledning av Strindbergsåret 2012. Projektet samordnas av Medioteket, Stockholms Utbildningsförvaltning, med stöd från Kulturrådet.

För mer information kontakta Charlotte Hansén Goobar, Medioteket:
charlotte.goobar@stockholm.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.