International exchange Rinkeby/New Dehli

Namaste,
Living in India must be challenging in many ways but it also lead up to that many people great entrepreneurs. It is not difficult to start up your small peddling business on the street. It does not include a lot of paperwork as I found out by talking to people with their own small business. This man had his own tea business.

Tea business
Tea business

 

 

 

1 kommentar

  1. Eva-Li Littorin, 17 februari 2014

    Det är spännande att följa er resa! Tror du att det är möjligt att du skulle kunna döpa de olika inläggen med egen, gärna lite spännande rubrik. Det skapar en större nyfikenhet när vi skickar ut inlägget på Twitter om det om det inte är samma rubrik på alla inlägg :)

    Ha en fortsatt fin studieresa!
    /Eva-Li

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.