Förändringar

Under 2013 förändras mitt liv.

Jag lämnar Stockholm där jag är uppvuxen och har arbetat i och med skolan sedan 1999. Jag lämnar fina kollegor, inspirerande elever och en Utbildningsförvaltning som låtit mig utvecklas och utmanas. Jag lämnar tunnelbana, älskade förorter, frustrerande orättvisor och högt tempo.

Jag landar på en bergssluttning i Östersunds kommun där jag blickar ut över fjällen och Storsjön. Jag möter vidder. Vind. Trähus och andrum. Jag landar på en förvaltning som också tycks vilja växa och förändras. Jag möter nya kollegor och  pedagoger som drivs av samma engagemang.

östersundfjäll

Jag ser fram emot att kasta mig in i nytt. Konfronteras. Bli ifrågasatt. Överraskas. Lära mig.

Om något mer än jag kommer att förändras återstår att se. Jag har för stunden startat en ny blogg på Moobis. Följ gärna med mig hit.

Och tack för all uppmuntran och all kärlek under åren.

Vi ses på webben!

/@jannascheele

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/janna-scheele/comment-subscriptions/?srp=310&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>