Söker du kulturupplevelser särskilt anpassade för särskola och försärskola?

Audioramas föreställning Resan till Jordens medelpunkt är ett sådant exempel. På Kulan kan du söka och hitta kulturupplevelser för dina elever. Med den särskilda Kulanpremien kan du få subventionerade biljetter. Kulan är Stockholms stads mötesplats för förskola, skola och kulturlivet. Där kan du bland annat söka och boka klutur för din undervisning. Läs mer om Kulan här

Resan till Jordens medelpunkt
Tonsättarna Marcus Wrangö och Magnus Bunnskog har gjort Jules Vernes klassiker om den spännande och fantasifulla resan till jordens medelpunkt till en intensiv ljudresa, där lyssnaren får färdas genom vulkanen Sneffel till en fantastisk värld befolkad av förhistoriska monster, gigantiska svampskogar och underjordiska oceaner. Historien om hur den unge Axel slår följe med professor Lidenbrock till Island, för att genomföra den riskfyllda expeditionen med livet som insats, och som lyssnare är man mitt i händelsernas centrum! Föreställningen är en lyssnarupplevelse och anpassad till Audioramas 21 högtalare där ni kan lyssna till äventyret i mitten av rummet i vårt kuddhav, inneslutna av ljuden. 
Resan till jordens medelpunkt är även en ljussatt berättelse, och rummet ändrar karaktär under resans gång. Vi på Audiorama vill berätta en historia med ljud och ljus, stimulera fantasin och lyssnandet på ett sätt som du aldrig hört förut. Bearbetning, regi, ljuddesign och musik: Magnus Bunnskog och Marcus Wrangö. Berättarröst: Magnus Bunnskog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.