Skapande skola- Dagen då Bertil blev galen

Inom ramen för Skapande skola har 8C på Sundbyskolan skrivit manus och tillverkat skuggspel. Temat för projektet har varit värdegrund, källkritik och trovärdighet. Teater Pero och Tage Granit jobbade med eleverna under hela projektet.

Skuggspelen spelades upp i en föreställning på skolan. De små föreställningarna hade spännande namn så som  Magiska mattan, Rolling stones, Titanic 3, Den försvunna pusselbiten, Fåglarna, Dagen Bertil då blev galen och Kärlek. Alla skuggspelen hade lyckligt slut och bjöd på stor spänning under spelet.

Kontaktperson på Sundbyskolan är Riita Oja-Löfqvist, bildlärare.

/Lena Fontin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.