Hur skall vi få in kultur ovanpå allt annat?

Pipilotti-Rist

På Kärrtorps gymnasium var det nazistklottret som drev på kulturarbetet. På höstens ombudsträff för gymnasiet berättar  Lisa Eklöv, kulturombud och lärare i filosofi och naturkunskap om hur kulturen användas som för få igång ett samtal om nazism och rasism. Lisa delar med sig av konkreta tips och erfarenheter från sitt arbete med kultur kulturarbetet under kvällen.

Vi inleder träffen med en visning av utställningen I´m Still Here. Därefter serveras lätt förtäring och ett glas vin. Under tiden vi äter informerar Elisabeth Söder om viktiga kulturhändelser under läsåret 2014-2015 med betoning på skolornas deltagande i kulturfestivalen för barn och unga, möjlig-heten att trycka upp böcker gratis samt andra höjdpunkter och erbjudanden.

Kvällen avslutas med att Lisa pratar om KULTUR på gymnasiet– vad, hur, varför?

Målgrupp: kulturombud på gymnasiet och intresserade pedagoger
Datum: 7 oktober kl. 17.00-20.00
Kostnad: Kostnadsfritt, finansieras av Kulan. Vid uteblivet deltagande debiteras skolan 330 kr.
Plats: Magasin 3 Stockholm Konsthall, www.magasin3.com
Information: elisabeth.soder@stockholm.se
Anmälan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.