599 klasser nappade

KUL1415 erbjöd alla klasser i Stockholm att trycka en bok på 40 sidor i 50 exemplar utan kostnad.  Skolbiblioteket har ett exemplar av varje bok som skolan klasser producerat. Under KUL1415 dagarna i Kungsan den 20 och 21 maj kan du se 599 böcker utställda i galleri So ( bredvid Stora scenen). I galleriet är de sorterade utifrån följande kategorier: Mitt Stockholm, Långt borta  och nära, Envishet och mod, Gränser, Alfabetsböcker, Dikter, Fabler, Serier, Fotoböcker/Konstböcker, Spökhistorier,  Deckare, Noveller,  Sagor, Skolämnen:historia, svenska, svenska som andra språk, modersmål, engelska, c-språk, naturkundskap,  hemkunskap, samhällskunskap, matematik och religion. Vi har böcker på 20 språk

mosaik

Här finns alla programpunkter, tider och scener för allt som händer  på KUL1415dagarna i Kungsan.

Missa inte:Kulan på facebook och twitter , Elisabeth Söder

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.