Konferera mera

Vi vill tipsa om konferenser om bedömning under hösten.

I Borås arrangeras 28-30 september en konferens om ”Bedömning för lärande” där forskarna Dylan Wiliam, Anders Jönsson och Christian Lundahl medverkar tillsammans med doktorander och lärare från Borås. Läs mer här. Vi och några av Stockholms lärare och skolledare kommer att deltaga på denna konferens.

Forskarskolan i pedagogisk bedömning anordnar 20-21 oktober den tredje årliga konferensen, nu med temat ”Ökat tryck på bedömning och dokumentation – vad får det för konsekvenser”. Läs mer om konferensen här. Stockholms alla kontaktpersoner i bedömning & betyg får möjlighet att delta gratis under en dag på denna konferens.

Den 4-6 november anordnar AEA (Association for Educational Assessment-Europe) sin elfte konferens om pedagogisk bedömning, denna gång med temat ”Managing Assessment Processes: Policies and Research ”. Läs mer här.

Storebror till föregående konferens är IAEA (International Association for Educational Assessment) som anordnar en konferens om bedömning med start nästa vecka i Bangkok. Läs mer här. Erika och Pernilla har sökt och fått stipendium och kommer att deltaga! På lördag bär det av… På Pedagogstockholm kan du läsa om hur du kan söka pengar för att t.ex. åka på konferens.

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.