Vill du vara bedömningskontakt?

Ette femtiotal av stadens lärare och skolledare träffades i tisdags på höstens första kontaktpersonsmöte i Bedömning & Betyg. På agendan stod bland annat: information om det reviderade stödmaterialet för elevdokumentation och framtaget informationsmaterial om betyg i åk 6. Dessutom berättade Elisabeth lite om PRIO-projektet och Pernilla om Skolinspektionens senaste granskningar om nationella prov och bedömning i åk 1-3. Har din skola en kontaktperson? Välkommen att anmäla annars till bedomning@stockholm.se (om man vill kan man ha flera kontaktpersoner).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.