Saknad

IMG_0015.JPG

Min kära kollega och bloggkompanjon har slutat här hos oss. På utbildningsförvaltningen i Stockholm och som masterbloggare på pedagogstockholm. Jag saknar henne naturligtvis massor, även fast jag träffar henne lika mycket – om inte mer – som tidigare. Skolverket är ju bara ett stenkast bort på Kungsholmen.

Hon fick en väldans fin avtackning för det jobb hon gjort på förvaltningen: lett utvecklingsprojekt med nästan 800 lärare, träffat många fler under alla föreläsningar hon hållit. Skapat massor med stödmaterial och lett forskningscirklar med lärare. Med mera med mera. En stjärna på bedömning och en riktig jäkla blogger.

Pörni kommer garanteras märkas på bloggen då och då. Men från och med nu får denna blogg ett lite annat innehåll.

/Erika

2 kommentarer

  1. Pernilla Lundgren, 17 oktober 2014

    Ser fram emot det! Go Erikaaaaaa!

  2. Pelle Mårtenson, 17 oktober 2014

    Pörni? :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.