Punktmarkering

Hanne Kjöller har haft en riktigt vidrig teaterupplevelse. Beklagar verkligen, men att dra till med orden ”lärarkårens haveri” gör somliga av oss lite putta. Hos oss jobbar vi likt AMK och HvSch med förberedelse. Dessutom pysslar vi med punktmarkering av lågoddsare.

5 kommentarer

 1. Sigge, 12 september 2011

  Jag får ont i magen när jag läser det här. Det är tragiskt att läraren uppfattade uppförandet som helt OK, men jag antar att kaoset blivit ett normaltillstånd.

  • Max Entin, 12 september 2011

   Nej. Vad jag försöker säga ar tvärt om, det är ett undantag.

 2. Diana von Rosen, 12 september 2011

  Lite intressant att ansvaret alltid är någon annans. Bra där att läraren uttryckte sig solidariskt med sin klass, det är vi mot dom utåt ändå :). 25

 3. Max Entin, 12 september 2011

  Jag reagerade också på hur Kjöller hade gått på läraren efteråt. Tror att det är naturligt att bli defensiv då.

 4. janna, 15 september 2011

  Bra att du lyfte upp det här, Max.

  Reagerade också starkt på användandet av ”lärarkårens haveri”. Intressant behov att döma ut en hel yrkesgrupp efter att ha bevittnat EN situation med EN grupp elever och EN lärare.

  Jag undrar också vad som har hänt med det gemensamma vuxenansvaret som finns i samhället? Eller bör finnas. Kunde inte Hanne Kjöller i stället ha tagit sitt vuxenansvar på samma sätt som Baloo och klivit in i situation? Varför är det lättare att ställa sig vid sidan av och peka finger än att ställa sig vid någons sida och säga: Vi gör det tillsammans!”?

  Janna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.