Roligare, tack!

20130416-101817.jpg

I morgon drar SETT-dagarna igång i Kista. Jag har nöjet att lajvrita från Bloggers Corner och hittar ni mig inte där stryker jag säkert runt i montrarna och försöker komma över fräna giveaways. Flest reklampennor vinner, nämligen.

Dessutom kommer jag att titta på när Pedagog Stockholm föreläser. Kommer man till den föreläsningen får man min nya bok och hittar man mig i vimlet kan man dessutom få en kråka i den om man vill. Vi ses! (Om inte annat kanske ni ser mig på Instagram och Twitter, där jag heter maxentin)

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.