För-väntan

Så, då har jag lämnat lilla Nea på förskolan. Pappaledigheten slut, dags att gå in i nästa fas. Denna termin åter till skolan, som tidigare på halvtid, med samma klass som tidigare. En hel del spännande utmaningar väntar dock.

Tar av min förtroendearbetstid och åker till skolan redan idag. Dels för att åter acklimatisera mig, dels för att ta ett kort snack med varje elev i syfte att snabbare bygga upp undervisningsrelationen igen.

Tänker mig utgå från frågorna:
hur har du använt hösten, vad har du lärt dig?
vad vill du lära dig?
hur tänker du att vi ska använda vårterminen bäst?
vad ska jag som lärare tänka på?

Tror det kan bli en nog så givande dag.

20120110-085359.jpg

20120110-085522.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/mblixt/comment-subscriptions/?srp=496&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>