Visa & Berätta – Success

20120402-124125.jpg

Nu är Bo Yxe i klassen och håller ett pass om Presentationsteknik. Eller som jag introducerat det hela för eleverna:

Idag får ni chansen att finslipa Visa & Berätta (presentationsteknik är vuxenord för V & B) med ett riktigt proffs. Ta nu chansen att verkligen ta till er.

Det är verkligen väldigt givande att se och höra eleverna när någon annan leder dem. Man får syn på ett och annat som man i stridens hetta lätt kan missa… Dessutom får de (liksom jag själv) en väldigt massa kunskap till livs. En del sägs ”bara” på ett annat sätt än mitt (men når därmed för första gången hela vägen fram), annat har jag inte ens haft kompetens kring.

Jag vet att vi har mycket att tjäna på att bjuda in samhället utanför. Det behöver inte kosta så mycket mer än en ärlig fråga:

Vill inte du komma och berätta om det du brinner för, med en vetgirig grupp barn som du får vara med och forma för framtiden?

Eleverna tog verkligen chansen idag. Vi lär få se resultaten i framtiden. Det ser jag fram emot.

20120402-133201.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/mblixt/comment-subscriptions/?srp=551&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>