Filmbuffé den 17/9 på Medioteket…

Mat, mingel, förhandsvisningar, föreläsningar… Välkommen till kvällar i filmens tecken! Tre av höstens skolbiofilmer visas varje buffékväll. Det blir diskussion och förslag på lektionsupplägg tillsammans med våra filmpedagoger. Missa inte höstens andra Filmbuffé! Anmälningarna har strömmat in till vår första buffé, som är på måndag. Säkra din plats till den 17/9. Anmälan: skolbio@stockholm.se

  Övriga filmbuffékvällar är den 30/9, 13/10 0ch 20/10.

 

 

1 kommentar

  1. Toura Hägnesten, 4 september 2014

    Vilket trevligt arrangemang! Roligt att läsa om det. Ni får skriva mer efteråt och berätta lite närmare. /Toura

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/medioteket-bloggar-om-film/comment-subscriptions/?srp=251&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>