GRATIS! GRATIS! GRATIS!

Utnyttja alla möjligheter Lär dig använda sli.se/medioteket på bästa sätt…

Vi går igenom hur du navigerar, filtrerar och söker med hjälp av Samsök, där du utöver våra filmer, dessutom får träffar i bl.a. Wikipedia och NE. Vi visar också hur elever aktiverar konton samt hur appen SLI.se Play fungerar. Med appen kan du se film i din telefon och på surfplattan.

Först till kvarnprincipen gäller!

Läs mer om de kostnadsfria kurserna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

<p>Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även <a href='http://pedagogblogg.stockholm.se/medioteket-bloggar-om-film/comment-subscriptions/?srp=295&srk=&sra=s'>prenumerera</a> utan att lämna en kommentar.</p>