Stress avhandlades

Under vår senaste träff, sista för terminen, hade vi fokus på mentorskapets fördelar och nackdelar. Vi inledde som vanligt med kontakt- och diskussionsfrågor. Ur dessa tog vi sedan trådar för att möta de frågor, tankar och funderingar som kommit fram i gruppen. Denna gång tog vi upp stressen som många, särskilt nyexaminerade, känner i yrket. Hur möter och hanterar vi den som lärare, hur stöttar vi varandra och vilket stöd behövs i våra respektive organistioner? var också frågor som stod i fokus. Inför slutspurten av terminen gick våra deltagare och vi själva ut med tips, idéer och ett stort stöd i ryggen. För trots känslan av tvivlel och att inte räcka till gör vi alla, nya som gamla en stor positiv skillnad i skolan.

Med det vill vi nätverksledare önska er alla en härlig sommar, vila och njut av lugnet, kom åter stärkta inför ett nytt härligt läsår!

//Robert Mann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.