Skolan åter i fokus

Åter står skolan i fokus i medier, från och med i höst gäller att betygssättande lärare måste ha legitimation. Skolchefer runt om ilandet har lite att stå i. Via länken kan ni se ett inslag från SVT om hur det ser ut i landet med behörigheten. Stockholm ligger kring rikssnittet men det är klart att vi ska bli bättre, ”En skola i världsklass” är ju vårt motto! Staden satsar även stort på att man som lärare ska kunna få stöd i sin yrkesutövning. Nyexaminerade lärare och deras mentorer är hjärligt välkomna till oss för att få stöd, erfarenhetsutbyten och inspiration.

//Robert Mann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.