Tack

image
Det här kommer att bli mitt sista blogginlägg eftersom jag i veckan slutar arbeta på Grimstaskolan. Jag kommer inte arbeta som lärare längre. Inte ha egna elever. Inga fler möten som lärare med nyanlända barn och tonåringar. Allt det där som har påverkat mig till att bli den människa jag är idag och som jag tycker är så fantastiskt och utvecklande.
Heidi och Mirre. Mina kloka, duktiga och engagerade kollegor. Ni som alltid ställer upp för både mig och alla elever. Som är flexibla, inspirerande och har så stora hjärtan. Jag kommer att sakna att inte få arbeta med er varje dag. Ni gör helt enkelt ett fantastiskt jobb för alla nyanlända och deras familjer. Tack för att ni finns och för att ni fortsätter när jag slutar.
Tack till alla som har läst min blogg och tack till er som hört av sig till mig. Det har värmt mitt hjärta många gånger och inspirerat mig i mitt arbete.
Jag kommer fortfarande vara lärare i mitt hjärta och jag kommer att fortsätta arbeta för att alla lärare måste arbeta språkutvecklande så att flerspråkiga elever har en chans att lyckas i skolan men mitt fokus kommer nu att ligga på läromedel. Ett nytt område, nya utmaningar och människor att möta. Spännande.

7 kommentarer

 1. Mirre, 6 mars 2016

  Du kommer vara så oerhört saknad, du kom in i min värld som en räddande ängel och har hjälpt mej att återfå mitt liv. Och jag är 100 på att alla våra elever håller med, du kan aldrig ersättas till 100 men det kommer ändå att gå bra för oss, för vi älskar vad vi gör

  • Miss Åsa, 6 mars 2016

   Jag finns alltid här för dig när du behöver det. Självklart kommer ni att klara er utan mig för ni är bäst. Kram!

 2. Helena Karlson, 7 mars 2016

  Tack Åsa för alla dina vardagsbetraktelser från Grimstaskolan och era utflykter i verkligheten. Vi är många som både skrattat och gråtit tillsammans med dig och dina elever och kollegor.
  Lycka till med nya jobbet!

  Helena och Calle

  • Miss Åsa, 7 mars 2016

   Tack så mycket!
   Kram, Åsa

 3. Monika, 7 mars 2016

  Tack för din expertis och ditt engagemang och alla roliga samtal! Håll oss uppdaterad på vad du kommer göra. Det blir med all säkerhet nya proffsiga, spännande projekt!

  • Miss Åsa, 7 mars 2016

   Tack så mycket!
   Kram, Åsa

 4. lol, 23 april 2020

  vad betyder hora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.