Mitt första julbord

“Tiden den förändras och jag med den.”

-Erik Jung

Rosen_liten_fil01

Foto: Erik Jung

I torsdags hade jag mitt första julbord med mina modersmålslärarkollegor som är ombud. Det är första året vi har haft julbord på en restaurang. Tack vare att Erik Jung, vårt ombud i grundskoleteamet, hade en fotoutställning i en liten restaurang som heter “A bowl”  så tyckte vi att vi skulle få kolla på fotoutställningen och då också passa på att ha julbord. 

Mina ombudskollegor har sagt att de tycker det är en filosofisk fotoutställning, tankeväckande, vacker och som berör.

Dikten_svartvit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.