Bloggträff om synen på läraryrket

Bloggträffen

Den 22 november var jag på Bloggträff hos Pedagog Stockholm. De kommer i Januari släppa 20 filmer och 20 poddar från skolans verksamhet för att locka fler att bli lärare och visa upp en positiv bild. Enligt prognoserna kommer det behövas 1700 lärare till 2024. Bloggarna på pedagog stockholm ger en röst åt lärare direkt från verkligheten.

375789_442981279073820_363008615_n

When you are lärare

When you are lärare är en satsning från utbildningsförvaltningen i Stockholms stad för att få fler att bli intresserade av att jobba som lärare. Under våren 2017 sänds även dramatiserade kortfilmer med en humoristisk ton om livet som lärare.
Se filmer och diskutera livet som lärare på facebook
Mer om satsningen finns på whenyouarelärare.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.