Skolutvecklingskonferens – en ny mötesform

Äntligen är det dags för stadens övergripande Skolutvecklingskonferenser!

Vid fyra stora konferenser med start 6 februari 2017 hjälps vi åt att ta fram innehåll till vårt nya Skolprogram. Det blir möten där gymnasielärare möter barnskötare, där förskolechefer möter högstadieelever, där skolbibliotekarier möter stadsdelsdirektörer och där vi alla pratar om samma sak – vad är viktigast att satsa på för oss som jobbar i Stockholms skolor och förskolor?

Syftet med Skolutvecklingskonferenserna är alltså att gemensamt ta fram innehåll till vårt nya Skolprogram som ska vara klart i mars 2018. Och det är Skolprogrammet som blir ämnet för den här bloggen.

Jag som skriver den här bloggen heter Annika Hedås Falk Annika Hedås Falkoch jag har varit lärare och rektor i Stockholms stads skolor i en massa år. Nu är jag projektledare för stadens nya Skolprogram men jag jobbar även med programmeringsprojektet och med skolkonceptet för nya Nobel Center. Men i den här bloggen kommer allt handla om Skolprogrammet och hur vi kan hjälpas åt för att ta fram ett bra innehåll tillsammans.

På bloggen kommer jag lägga ut förslag till texter, tider då man kan delta i referensgrupper och skriva lite om hur arbetet fortskrider.

Häng med och hör gärna av dig!

Vi hörs!

/ Annika

Min mejladress är annika.hedas-falk@stockholm.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.