Pedagogiskt café med tema Minecraft in Education

Nu finns Minecraft EDU äntligen fritt tillgängligt för Stockholms stads skolor!

I samarbete mellan Microsoft och Medioteket erbjuds den 25 september workshops och teori kring hur du kan introducera och arbeta med Minecraft EDU. Vi bjuder på en bit mat och möjlighet till nätverkande med kollegor från olika skolor i Stockholms stad.

Med Minecraft EDU arbetar du med spelbaserat lärande i en miljö eleverna väl känner till och är förtrogna med. I en öppen värld-miljö som uppmuntrar till kreativitet, samarbete och problemlösning jobbar ni i miljöer kopplat till ämnesundervisningen. 

I Minecraft EDU finns guider, inspirerande lärarhandledningar och lektionsidéer inom de flesta skolämnen. Denna kväll får du en introduktion till dessa tillsammans med praktiska övningar för att komma igång.

Varmt välkomna till en trevlig kväll på Medioteket!

Anmäl dig här.

2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.