Nya examinatorer på gång för PIM förskola 2012

Nu har vi dragit igång 2012-års PIM i förskolan. Under två intensiva dagar har nya examinatorer utbildats av Lars Carlsson från Skolverket. Inte mindre än 50  personer kom till Mediotekets lokaler på Liljeholmen och mötte Lars Carlssons aldrig sinande entusiasm och inspirerande guidning i PIMs underbara värld. Deltagarna började jobba på sina PIM-uppgifter i Mediotekets datasalar och Lars hann godkänna några redan denna första dag.

De blivande examinatorerna är taggade inför sitt uppdrag och det finns förstås en del tekniska och organisatoriska frågor kring hur allt ska gå till. Pim-samordnarna i varje stadsdel har där en viktig uppgift att stötta och kommunicera med examinatorerna och deras chefer för att forma PIM ”hemma hos sig”.

 

 

Vi på Medioteket önskar alla lycka till och ser fram emot ett givande PIM-år med de nya examinatorerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.