Spånga gjorde Sveriges bästa skoltidning!

Fredagen den 28 maj vann Spånga Gymnasium Dagens Nyheters/Expressens tävling Lilla Journalistpriset 2010 i pappersklassen i konkurrens med skoltidningar från hela landet med följande motivering: ” SpångaPressen granskar allt från rasistklotter uppåt väggarna till mattanter som fixar biffen. Stilsäker journalistik som gräver där den står – en angelägen tidning som räcker långt utanför skolgården.”

Stort grattis till läraren Fredrik Brohlin och till hans unga medarbetare Sara Holmström och Caroline Lindström i N3d, Lova Backman, Filippa Koskelainen och Angelinn Liljebäck i N2d och Jessica Söderberg i E2a som gjorde årets tidning. Tidningen innehåller även material producerat av Maria Millner, Rebecca Lindberg, Sandra Ungman-Backlund, Mikaela Nordström  samt  Robert Nicander som gick ut från Spånga 2009.
Till SpångaPressen (webbupplagan)

Artikel i Expressen

Artikel i DN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.