Stadens lärarcoacher på väg mot certifiering

Längst fram sitter utbildarna Nina Ljungars, Ripstrand och  Göran Carlsson, omgärdade av lärarcoacherna från vänster Katarina Ericsson, Ylva Tommos,  Anna-Lena Ebenstål, Joanna Scheele,  Karin Andrén, Thomas Holmqvist  och Annica Gärdin. Längst upp till höger står Helena Isakson från Skolcoacherna.

Stockholms stads lärarcoacherna har under det senaste halvåret genomgått en intensiv coachutbildning, anordnad av Skolcoacherna och Coachutbildning Sverige. Den 11 maj fick de sina diplom för väl genomförd utbildning. Nu är de på väg till nästa steg och är snart certifierade ICF-coacher. Vi gratulerar!

Utbildningen är tydligt kopplad till skolan och lärarcoachernas uppdrag.  Deltagarna har fått verktyg och modeller som behövs för en professionell kompetens i coachning av lärarcoacher.  Coachutbildningen är certifieringsgrundande på ACC- nivå (Associate Certified Coach, coach under utbildning) och baseras på ICF:s, International Coach Federation, grundprinciper och etiska regler.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.