Slutbedömning i fysik

Såhär såg tavlan ut den sista optiklektionen:

Kolla här då. Drömläge. Inga problem att motivera den här eleven:

Mvh Tommy Lucassi, @MatteTommy på Twitter.

2 kommentarer

  1. Maria, 21 mars 2013

    Hej,
    Jag är en nyutexaminerad lärare som fått mitt första långvikariat. Självklart törstar jag efter ny kunskap och jag måste ge din blogg oerhört mycket beröm. Jag har mellanstadiet men du ger många tänkvärda tips och ideér som jag kommer använda mig av i framtiden på många sätt och vis. Tack för en bra blogg!

  2. Sarah, 14 april 2013

    Vilken tur att jag hittade denna blogg!
    Nu kan jag utveckla mina egna matriser. Gillar det jag sett i fysik och teknik, särkilt det du skriver kursivt, tydligare precisering av kursplanernas kriterier. Är du så snäll så att du delar med dig av dessa? Gissar att du har lika bra matriser i kemi och matematik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.