Nu vill jag bara ha tråkigt ett tag

Det här året har jag gjort några riktigt bra saker. Men jag har gjort en del misslyckade saker också, som jag inte skrivit om i min blogg.

Nu är det jullov, och jag vill jag inte vara kreativ en dag till. Inte heller vara innovativ, nytänkande, eller utveckla något. Inte heller vill jag känna dåligt samvete för att undervisningen inte alltid blev optimal och kanske inte hade så stor effekt på elevernas inlärning som jag hoppats.

Nu vill bara ha tråkigt ett tag.

Gå långpromenader genom industriområden.

Cykla på landsväg mellan orter.

Meta utan mask.

Hugga ved.

 

Stå.

 

 

Jag hoppas verkligen att du får en skön julledighet. Det ska jag ha. Det har vi förtjänat.

 

Mvh Tommy Lucassi

2 kommentarer

  1. Gunnar Wike, 20 december 2013

    Precis på pricken! Långtråkighet ska inte underskattas :-)

  2. Ingrid Lindquist, 10 januari 2014

    Hej Tommy!
    Du har verkligen förtjänat att koppla av och jag hoppas att du gjorde det. Men jag blev nyfiken på det du skrev om misslyckade saker du gjort. Det skulle vara jätteintressant att läsa även om det som misslyckats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.