Världens mest framgångsrika blogginlägg

Vilket är det? Hur skriver man egentligen ett framgångsrikt blogginlägg? Vilket är Pedagog Stockholms mest framgångsrika blogginlägg? Hur definieras man över huvud taget framgångsrikt? Är det ett inlägg med många läsare? Många gillare? Rätt läsare? Eller något helt annat? Det är frågor vi ställer inför dagens bloggträff.

Tanken är att låta våra bloggare dela med sig av sina egna framgångsrecept. Vi kommer också dyka ner en del och analysera den statistik vi har och se vad vi kan lära oss.

Jag jobbar med agendan just nu och välkomnar gärna andras idéer. Jag hoppas också få lite hjälp att utveckla den till en dokumentation. Gå gärna in i dokumentet nedan och hjälp till.

Agenda/Dokumentation till PS bloggträff 

Härliga siffror

Ta en titt på diagrammet nedan. Det visar den utveckling bloggen har haft på Pedagog Stockholm sedan starten 2010 i antal besök och sidvisningar. I år är vi hittills uppe i 89 695 besök och 148 943 sidvisningar. Med andra ord är vi redan över 2011 års nivå och vi är bara i maj. Det hade vi aldrig klarat utan alla er fantastiska bloggare. Är ni med och hjälper oss att sätta ett nytt rekord i år?

image

Enligt prognosen bör vi nå sammanlagt över en miljon sidvisningar i år. Då ska man ha i åtanke att detta är en miljon visningar av inlägg som beskriver en positiv och inspirerande bild av Stockholms skolor. Fantastiskt tycker jag!

Gamla tips blir som nya

Vi har under tidigare bloggträffar gått igenom andra tips som vi inte kommer att fokusera på denna gång. De hittar ni under redaktionens Bloggskola.

recite-15537--6817348-1j3zfm5

Välkomna!

/Pelle

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.