Skolinspektionens webbinarium om nyanlända

Den 2 juni anordnade Skolinspektionen ett webbinarium om nyanlända elever. Webbinariet lyfte fram delar ur rapporten ”Utbildning för nyanlända elever” och nu kan du som undervisade kl 13.00 i måndags ta del av webbinariet i efterhand.

I webbinariet berättar Andrés Brink Pinto från Skolinspektionen,  projektledare för granskningen av utbildningen för nyanlända elever om resultaten. Förutom Andrés Brink deltog  Helena Olivestam Torold från Skolinspektionen och Pille Pensa Hedström från Skolverket,  ansvarig för arbetet med ett nationellt kartläggningsmaterial för nyanlända elever samt bedömningsmaterial i svenska inom regeringsuppdraget om integrationsinsatser.

webbinarium

Kristina Ansaldo

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.