Informera bör man – men hur gör man?

Karin Nord och lärare från Karlbergsskolan kommer att föreläsa i Lednings- och styrningsspåret på SETT-mässan den 8 maj. 

Att skapa ett informativt, tydligt och likvärdigt informationsflöde för alla klasser och grupper på en skola kan uppfattas svårt och tidskrävande. Det har Karlbergsskolan löst genom att använda bloggar, allt för att ge vårdnadshavare möjlighet till att vara uppdaterade om vad som sker under skoldagen, både under lektionstid och under fritids.

På skolan arbetar även personalen med bloggande för att inspirera varandra och på så sätt få ett mer stimulerande arbete – tillsammans! Genom tydligt ledarskap och ett positivt förhållningssätt hela vägen från skolledning till varje enskild medarbetare fungerar det på skolan.

Claes Johannesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.