Var med och utveckla innovativa arbetsmetoder med digital teknik

Inkubator_artikelbildUtbildningsförvaltningen söker nu intresserade pedagoger som vill utveckla innovativa arbetssätt med digital teknik.

1:1-projektet fortsätter nu med att utveckla stadens satsning på datorer till alla gymnasieelever. Under våren kommer projektet att prova och utvärdera innovativa arbetssätt i liten skala i form av en inkubator.  En inkubator, i detta sammanhang, är en miljö som fungerar som en kuvös för att få idéer att utvecklas och växa till användbara metoder. De arbetsmetoder som tas fram kommer att dokumenteras för att sedan spridas till Stockholms stads skolor.

Nu söker projektet intresserade som vill medverka i inkubatorn (alltså lärare, bibliotekarier eller rektorer på Stockholms stads gymnasieskolor) samt förslag på metoder eller arbetssätt som behöver utvecklas.

Anmäl ditt intresse eller metod till johanna.juhl@extern.stockholm.se. Beskriv vilken skola du arbetar på, vilka ämnen du undervisar i (ej relevant för bibliotekarier eller rektorer) samt kontaktuppgifter. Vid anmälan av metod beskriv vad det är för metod, vilka hjälpmedel som behövs (programvaror, projektor etc.) samt vad som behöver utvecklas. Sista datum för anmälan är den 6 mars.

Claes Johannesson

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.