Micke Kring får Guldäpplejuryns särskilda pris

Årstaskolans Micke Kring har tilldelats Guldäpplejuryns särskilda pris. Micke får priset för ”sina långvariga och betydelsefulla insatser för främjandet av lärande Micke-bw_webbmed stöd av IT och medier”

Juryns ordförande Peter Becker skriver i pressmeddelandet:
– Micke Kring är en i hela landet välkänd representant för den pedagogiska i och tekniska utvecklingsfunktion som skolor och skolhuvudmän idag har stort behov av och som bidrar till att växla upp och synliggöra eleverna arbete i nya nätbaserad former.

I en tidigare intervju här på ”#sthlmisit betonade Micke att han verkligen ”är en del av gänget” på Årstaskolan och där de tillsammans brinner för att kontinuerligt arbete med skolutveckling.

Såhär svarade han på frågan till varför han trodde att han var nominerad till Guldäpplet.
– Jag vill tro att det har att göra med att jag, i samarbete med mina underbara kollegor, byggt digitala arenor där elevernas arbete i skolan står i fokus och når nya höjder. Att våra elever får verka som författare, filmskapare, poeter, talare, lärare, fotografer, podcastare och allt som gör deras arbete viktigt. På riktigt. Och att jag (och mina kollegor) dokumenterar och delar allt så att andra ska kunna sno och göra det bättre.

Vi gratulerar Micke och är stolta över att ha honom som kollega i Stockholms skolor.

Claes Johannesson

Läs pressmeddelandet

2 kommentarer

  1. Skoldatateket Stockholm, 7 oktober 2015

    Grattis Micke önskar vi på Skoldatateket Stockholm!

    • Micke Kring, 15 februari 2016

      Mitt svar kommer lite sent, men stort tack! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.