F och BS-varningar

Hej!

Nu börjar det närma sig avslutningstider och alla kurser är i den absoluta slutfasen. Inte den tid då man tänker på att starta upp nya projekt, så idag blir det därför ett administrativt tips. Jag har i min jobbdator en särskild mapp för varje ämne, med ett antal olika undermappar. En av undermapparna heter ”Varningar” och där finns det i sin tur undermappar för läsår och klasser. Där sparar jag alla varningar för betyget F och Betygsunderlag saknas. Jag slipper på så sätt hålla på och sätta in varningarna i pärmar, de går snabbt att komma åt när jag behöver dem och det är enkelt att visa exakt hur en varning har sett ut om dispyt skulle uppstå. Sedan är det lätt att rensa och slänga hela mappar med gamla varningar när tillräckligt lång tid har gått sedan kursen har slutat. (Jag brukar spara dem ett par år bara för att vara på den säkra sidan, de tar ju ändå ingen större plats när de är i digital form.)

/Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.