Studiecirkelträff 1

Vi har precis satt oss till bords för att börja första studiecirkelsträffen inför sommarens arbeten i Kambodja och Kenya. Vi räknade precis ihop antalet deltagare till hela sommaren och fick nog ihop ungefär 20 personer sammanlagt till båda länderna. Det känns otroligt roligt och inspirerande. Det är första gången vi åker till Kenya så det är extra roligt att vi skickar iväg kanske så många som nio lärare till Wagwe nära Victoriasjön i sydvästra Kenya.

Första träffen idag kommer att handla om hur vi jobbar med ett coachande förhållningssätt och vad det innebär i arbetet med lärarna i Kambodja and Kenya. 

Först dock en presentation av lärarna som är med, både på plats i Stockholm och via Skype från olika delar av världen. Vi har idag lärare från Stockholm, Uppsala, Göteborg, Barcelona, Steamboat Springs och St Louis. Denna grupp lärare kommer tillsammans med de kambodjanska och kenyanska lärarna bidra till att förbättra utbildningen för elever i alla våra länder på bästa sätt. Mängden kompetens vi alla besitter är imponerande. 

Så fortsätt följa för en uppdatering av hela träffen senare. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.