Fullt ös….

Januari har varit hektiskt! Förberedelser av underlag till föreläsningar, planering av LUS-kurser och nätverksgrupper. Bokning av lokaler. Skapande av anmälningsblanketter. Allt på en gång. Efter publicering tog det bara någon vecka så var allt fullbokat! Behovet finns, det är i alla fall säkert. Det blir en intensiv vårtermin utan en tom eftermiddag.
Roligast var mina två skolbesök i mitten av januari. En tisdag eftermiddag ägnade vi, F-6 lärarna och jag, åt att först göra en SWOT-analys följt av att jag föreläste för att avsluta tre timmarspasset med gemensam diskussion. Intensivt, spännande och roligt!
En vecka senare var det dags att besöka en grupp lärare som ville diskutera ‘lustläsning’. Frågan är vad som är ‘lust’? Hur vet vi att någon känner ‘lust’? Visar sig min ‘lust’ på samma sätt som din? ‘Lustläsning’ är en svår fråga och diskussionerna gick höga. Lärare är verkligen engagerade i sina uppdrag.
Ja, just det – vem är jag och vad gör jag egentligen på jobbet? Det var ju det den här bloggen skulle handla om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.