Behöver man verkligen registrera när en elev inte har nått en ny LUS-punkt?

Det är viktigt att kontinuerligt och löpande bedöma kvaliteterna i elevernas läsutveckling. När du går in och gör en ny upprepad registrering av samma LUS-punkt för eleven så blir det också ett tecken på att du gjort en förnyad bedömning men att eleven ligger kvar på samma LUS-punkt som tidigare.
Glöm inte att det också är möjligt att lägga in en ny kommentar för eleven där du med några ord kan beskriva tecken på att eleven faktiskt har utvecklat sin läsning sedan förra bedömningen även om eleven ännu inte uppfyller kriterierna för nästa LUS-punkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.