Positiva nyheter

 Jag har länge retat mig på att nyheter=katastrofer, brott och elände. I fredags läste jag DN för första gången 2012 och det måste vara ett tecken på ett ”Gott Nytt År” att det första jag ser är en artikel som behandlar en positiv nyhet! Måndag 2a januari skriver DN om läs- och språksatsningen och den positiva effekt satsningen har gett. Äntligen en artikel i dagspressen om skolan som berättar om de positiva resultat vi faktiskt kan visa på som effekt av gjorda satsningar. Missade du artikeln så hittar du den i förkortad version på nätet: http://www.dn.se/sthlm/laslusten-vacks-med-bokprat

 För något år sedan gjorde jag en uppföljning av läs- och språksatsning och den hittar du på stockholm.se: ”Lärarna, eleverna och deras läsning” (Stöd & Stimulans, nr 5, 2011)

 men också på PedagogStockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.