Stort intresse

Jag har lagt upp anmälningsformulär för intresseanmälningar till LUS-kurser samt kurser i ”Att undervisa i läsförståelse”.  Är du nyfiken på hur många som hitintills gjort en intresseanmälan! 57 respektive 55! Det är bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Vilken otur att det bara finns fyra eftermiddagar/vecka. Intresset för att gå kurs på fredag eftermiddag är inte så stort; bara en i varje grupp har angett fredag som möjlig. Samma med förmiddagar; bara 4 av intresseanmälningarna för ”Att undervisa i läsförståelse” kan förmiddag. Dock är det 11 av er som vill gå en LUS-kurs som kan tänka sig att gå en förmiddag. Närmaste veckan ska jag försöka hinna se efter om det råkar vara så att ni 11 kan samma förmiddag. I så fall fixar vi det.

Är du intresserad av någon av ovanstående kurser så fyll i en intresseanmälan för jag använder den informationen jag får av dessa intresseanmälningar för min planering av kurser. Du hittar formulären till:
LUS-kurser på: Intresseanmälan till LUS-kurs
”Att undervisa i läsförståelse” på: Intresseanmälan till ”Att undervisa i läsförtåelse”

De närmaste 1-2 veckorna kommer jag att gå igenom vårens kalendarium och planera in fler kurser. När det är gjort mejlar jag grundskolornas Läs- och språkutvecklare men också er som gjort en intresseanmälan. Sedan kommer också informationen och länken till anmälningsformuläret upp i kalendariet på PedagogStockholm. Bra att veta, eller hur!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Vill du veta när din kommentar har fått ett svar, eller prenumerera på inläggets kommentarer via e-post? Du kan även prenumerera utan att lämna en kommentar.